torstai 10. marraskuuta 2016

Motivaatiokirje

Tänään sain KAUAN odotetun kirjeen keskussairaalalta! Yksityinen gynekologini kirjoitti lähetteen julkisen puolen lapsettomuushoitoihin jo kauan sitten. Jonot sinne ovat pitkiä ja usein potilaat ovat saaneet odotella jopa puoli vuotta ennenkuin saavat mitään tietoa jatkohoidoista. Normaalisti lapsettomuushoitojen painoindeksin raja julkisella taitaa olla BMI 35. Kirjeessä sanottiin että BMI:ni tulee olla alle 40 ennenkuin ottavat minut vastaanotolle. Minun tapauksessani se tarkoittaisi vielä noin 7-8kg pudotusta, eli ei nyt niin mahdoton tavoite ole.

Olen yrittänyt laihduttaa lukemattomia kertoja erilaisilla menetelmillä. Välillä olen onnistunut saamaan isojakin määriä pois mutta hiljalleen ne ovat palanneet takaisin. Kesän jälkeen mittani täyttyi jälleenkerran omaan saamattomuuteeni ja päätin aloittaa uudelleen. Aloin saamaan painoa melko nopeastikkin pois kun paastosin ensin 2 viikkoa pelkillä naturdiet shakeilla (ovat sama kuin nutrilett mutta paremman makuisia). Join päivässä 4-5 shakea (=600-750kcal/pvä) ja join päälle vielä vähintään 2 litraa vettä. Tavoitteeni oli saada motivaatiota nopeasti pudotetuista kiloista. Ainoa huono puoli noissa juomissa on, että vatsa menee kyllä sekaisin.

Paaston jälkeen olen käyttänyt naturdiett juomia välipalojen ja joidenkin aterioiden korvikkeena ja tähän mennessä saanut pois 9kg! Syön siis joitain pieniä, vähähiilarisia aterioita juomien sijasta, se auttaa myös löysään vatsaan. Lisäksi pyrin juomaan 1-1,5 litraa vettä ja välillä poljen kuntopyörää. Tämä konsti on toiminut minulla valtavan hyvin ja en voi kuin ihmetellä kuinka tehokasta se on! En ole MILLÄÄN aikaisemmilla kerroilla saanut painoa näin helposti pois, joten uskon vahvasti saavani nuo vaaditut 7-8 kiloa vielä karistettua!

Viimekäynnillä gynekologini kertoi, että jatkohoidot hänen puoleltaan ovat huonot, koska täälläpäin ei yksityisellä tehdä esim. inseminaatioita. Täytyisi matkustaa vähintään Tampereelle saakka, jos haluaa inssin tehdä yksityisellä. Täällä niitä tehdään ainoastaan julkisella puolella, jonne en vielä tällähetkellä pääse. Keinot alkavat olemaan omalla kohdallani siis aika vähissä, joten nyt on laitettava töpinäksi.

Haluan päästä jatkohoitoihin ja teen sen eteen mitä vain! Minulla oli muutenkin tavoitteena saada vielä jouluaattoon mennessä 5kg pois jotta saan nauttia ja herkutella jouluna huoletta, joten ei muutakuin ylös, ulos ja lenkille! :D

Kuvahaun tulos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti