maanantai 9. tammikuuta 2017

Välivuoto

Joulu ja Uusivuosi meni aika tohinalla, hyvä kun ehti edes kissaa sanoa.. Eipä oo paljoo kerenny tännekkää kirjottelee kaiken kiireen keskellä..

Mutta tosiaan nyt eletään kiertopäivää 26/32. Tästä kierrosta mulla ei oo kyl MITÄÄN käsitystä onko ovista edes tapahtunut... Päätin pitää pienen tauon ovislääkkeistä ja kattoo mitä tapahtuu vai tapahtuuko mitään nyt ilman niitä.

Jotain kummallista tässä kierrossa kuitenkin on, sillä lähestulkoon heti ns. "oletetun oviksen" jälkeen alkoi ruskea tiputteluvuoto, hyvin niukka sellainen mutta kuitenkin. Vuoto oli alkuun siis ruskeaa mutta muuttuikin sitten muutaman päivän päästä kirkkaan punaiseksi vereksi. Tätä vuotoa kesti suunnilleen tasan viikon ja loppui kuin seinään. Alavatsakipuja on tuntunut hyvin monenlaisia oviksesta lähtien. Nyt sen vuodon jälkeen on tissit alkaneet kipeytyä... mulla tosin alkaa normaalistikkin tissikipu noin viikkoa ennen kuukautisia, että ei sinänsä mitään uutta ole mutta tuo vuoto oli jotain sellaista mitä en ole ennen kokenut.

Tiedän, että tälläset vuodot voi olla ihan normaaleja ja varsinkin PCOS:ää sairastavalle myös hyvin tyypillistä "oireilua". Muistan, että mulla olis joskus ollu tyyliin päivän tai pari jotakin rusehtavaa vuotoa mutta että viikon?! Mitähän tää nyt on... Noh, viimeistään sunnuntaina pitäs tietää jos/kun menkat alkaa.. 😐

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti