perjantai 13. tammikuuta 2017

Masentaa

Huoh..Menkat tekevät jälleen tuloaan.. tunnistan sen niin hyvin jo pelkästään tästä helvetinmoisesta masennuksesta, joka tulee aina muutamia päiviä ennen vuotoa. 😞

Päätin toissayönä tehdä ihan piruuttani raskaustestin kun oli aikasemmin ollut se outo vuotokin, jonka tietenkin toivoin liittyvän jotenkin mahdolliseen raskauteen. Tein testin ja näin kuinka testiviivan viereen alkoi piirtymään haalean punainen kontrolliviiva. En ollut uskoa silmiäni! Kello oli yli puolenyön ja koska halusin varmistaa, etten näe taas omiani päätin mennä herättämään nukkuvan mieheni. Hänkin näki kaksi punaista viivaa, vaikka toinen olikin haaleampi mutta silti. Olin _TODELLA_ yllättynyt ja onnellinen! Kerroin asiasta heti eräälle ystävälleni facessa ja hän onnitteli minua. Tarkistin yhä uudelleen testin ja kyllä, siinä edelleen näkyi toinenkin punainen viiva. Sanoinkuvailematon onnellisuus valtasi minut hetkellisesti... kunnes.... Tajusin yhtäkkiä mennä tarkistamaan vielä testipaketin, että olen siis varmasti tehnyt oikean testin. Totuus iski kuin märkä rätti päin naamaa. Olin tehnyt hätiköidessäni ovulaatiotestin, joka PCOS:n takia näyttää mulla aina positiivista tulosta. Tein heti perään raskaustestin joka oli tietenkin mitäs muutakaan kuin negatiivinen.

Oon miettiny vaan ton jälkee itekseni et oliko tää kenties jotain sairasta pilaa?!?!? Tuntui ihan älyttömän pahalta kun tajusin todellisuuden... Oon tän tapauksen jälkeen ollu ihan paskana..  😞 Pahinta ehkä on se, kun muistan millanen tunne siitä "positiivisesta" testistä tuli... se fiilis.. se onni.. kaikki vaan särkyi yhdessä sekunnissa. Vaikken kerennytkään iloita sitä tulosta kovin kauaa niin silti, se oli koko mun elämäni onnellisin hetki. Vaikka se olikin vain harhaa...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti